Raudaskylän Soiva Kesä | musiikkileirit - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän kesä soi. Sinullekin.


Raudaskylän musiikkileirit
tunnetaan paitsi hyvästä opetuksesta myös turvallisesta ja oppimaan kannustavasta ilmapiiristään. Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa laadukasta opetusta klassisesta popmusiikkiin ja puhallinmusiikkiin. Pedagogisesti kaikki kurssimme ovat korkeatasoisia ja tarjoavat paljon esiintymismahdollisuuksia ja yhteismusisointia.

Myös konsertit kuuluvat kesään: musiikkielämyksiä tarjoilevat niin oppilaat kuin opettajatkin useissa eri konserteissa kylällä ja kaupungissa.
 
Mestarikurssien ja musiikkileirien ohjelma koostuu muun muassa henkilökohtaisesta soitinopetuksesta, ohjelmistoon tutustumisesta, luennoista, ryhmäopetuksesta, konserteista ja ohjatusta vapaa-ajanohjelmasta. Leirien kantavia teemoja ovat elämyksellisyys ja soittamisen ilo.  
 

Raudaskylän kesä on enemmän.

Tule mukaan musiikkileirille yksin tai kaverin kanssa! Myös koko perhe on tervetullut lomailemaan ja nauttimaan leppoisasta leiritunnelmasta. Soittamisen ja harjoittelun vastapainoksi tarjolla myös konsertteja, ohjattua vapaa-ajantoimintaa, pelejä leikkejä ja liikuntaa.

HAKU LEIREILLE

Hakuajat ja -linkit leireille löydät kunkin leirin omalta sivulta.
Kutsu ja leiri-info lähetetään sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Lisätiedot:

Koulutussihteeri Taru Vähäsalo
p.044 5641 383 tai taru.vahasalo@rko.fi
 
Koulutussihteeri Satu Myllykangas
p. 050 4619 554 tai satu.myllykangas@rko.fi

Taiteen edistämiskeskus on tukenut toimintaamme.
 

Tiesitkö, että MusKy ry, eli Ylivieskan seudun musiikkiopiston
kannatusyhdistys tukee musiikkiopistonsa oppilaiden leirimaksuja. Leiriavustusanomuksen täyttämällä Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilas saa takaisin 30 % leirimaksusta (enimmillään 200 euroa). Upea mahdollisuus kannattaa hyödyntää!
ylivieska.fi/musiikkiopisto/yhteystiedot/kannatusyhdistys