Raudaskylän Kristillinen Opisto | Täydennyskoulutus - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Täydennä osaamistasi!  

KurssejaKoulutuspalvelumme auttavat sinua vahvistamaan ammatillista osaamistasi ja työhyvinvointiasi. Tarjoamme koulutuksia osaamisen päivittämiseen ja tukea ja ratkaisuja työnantajan tarpeisiin. Tarjoamme täydennyskoulutuksia erityisesti kasvatusalalle, sosiaalialalle, perhetyöhön, seurakuntatyöhön ja vapaaehtoistoimintaan.
 
Suunnittelemme koulutuksia myös asiakkaiden ja työyhteisöjen kanssa yhteistyössä.
Teemme alueellisesti ja valtakunnallisesti laajaa yhteistyötä koulutuksenjärjestäjien, yritysten sekä julkisen ja kolmannen sektorin kanssa.
 
Lasten, nuorten ja nuorten aikuisten musiikkikurssit ovat merkittävä osa Raudaskylän opiston kesäkurssitoimintaa. Raudaskylän kesästä löytyy musiikin lisäksi myös mm. koodausta, valokuvausta ja sirkustelua.
 
Kurssi- ja koulutustarjontaamme rakennetaan ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen ja taloudellisen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 
 
 
ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE JA KOULUTUKSIIN:
Kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti kahta viikkoa ennen kurssiajankohtaa ellei toisin mainita.
Ilmoittautuminen tapahtuu Wilma-ilmoittautumisjärjestelmän kautta: Kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.
 
Opintojen toteutuminen: Koulutukset toteutetaan, mikäli niihin on viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautunut riittävä määrä osallistujia. Ilmoittautuneille lähetetään kurssikutsu (tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta) ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Jätä toivomuksia sinua kiinnostavista koulutuksista/ kursseista info@rko.fi