Kohti pelikasvatusta! - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Kohti pelikasvatusta! - Lapset, nuoret ja pelaaminen 30.-31.3.2021

Tänä päivänä yhä useampi lapsi ja nuori harrastaa pelaamista, ja sen myötä myös kasvatustyön ammattilaisten on tärkeä pysyä kärryillä pelimaailmasta sekä siihen liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista. Kasvatuksellinen pelitoiminta tarjoaa pelaaville lapsille ja nuorille turvallisia peliympäristöjä, joissa he voivat toteuttaa itseään, saada kavereita, kokea yhteisöllisyyttä, vaikuttaa ja saada tukea media-arkeen. Digitaalinen pelikulttuuri on tärkeä osa tämän päivän yleissivistystä siinä missä kirjat ja elokuvat.

Koulutuksessa tutustutaan pelaamiseen harrastuksena, peligenreihin, e-urheiluun ja pelikulttuuriin, lasten ja nuorten pelaamiseen ja pelaamismotivaatioihin sekä pelikasvatukseen. Koulutuksessa saa käytännön vinkkejä lapsia ja nuoria osallistavan pelitoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen nuoriso- ja yhdistystoiminnassa. Mitään pohjatietoja ei tarvitse olla – kiinnostus sekä avoin mieli riittävät koulutukseen osallistumiseen..
 

Kouluttaja:

Yhteisöpedagogi (AMK), projektipäällikkö Minna Koirikivi.

Hinta:

190 € / hlö. Sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalit.

Kahden koulutuspäivän ruokailupaketti (lounas ja kahvi kurssipäivinä) 23 € /hlö tai täysihoito 2hh 75 € /hlö tai 1hh 105 € /hlö.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset 19.3.2021 mennessä nettihakulinkin kautta.
Lähetämme kutsun koulutukseen sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätiedot:

  • Kouluttaja Minna Koirikivi, minna.koirikivi@rko.fi, 044 7439 993
  • Koulutussuunnittelija Mika Pajala, mika.pajala@rko.fi, 050 4691 891